Servicii

Servicii, consultanţă

Doriţi din locuinţa Dvs. un confort sporit?

Sunteţi nelămuriţi în alcătuirea stilului încăperilor (hol, living, baie, sufragerie, bucătărie, dormitor, garderobă, cameră de hotel, cameră de lucru, cameră de copil, cameră de tineret) respectiv în realizarea acestora?

Vă aşteptăm să ne contactaţi pentru stabilirea unei întâlniri la sediul nostru sau chiar la locuinţa Dvs. unde vă putem ajuta cu:

1. consultanţă în amenajarea spaţiilor

2. determinarea, măsurarea încăperilor

3. proiectarea mobilierului:

În cazul fiecărei lucrări executăm proiecte exacte de execuţie ce conţin dimensiuni, materiale, forme şi preţ. Consultanţa, măsurătorile spaţiilor şi proiectul propriu zis vă costă 30 lei/mp.

4. execuţie de mobilier:

după proiectul aprobat de către Dvs., secţia noastră de producţie, cu o experienţă de aproximativ 20 de ani şi cu exigenţa unui sistem de management ISO, vă execută mobilierul dorit. Aparaturile electrocasnice şi accesoriile necesare mobilierului Dvs. pot fi optate să vă aducem noi sau să vă achiziţionaţi din altă parte. Cu toate acestea nu executăm racordări la reţele de curent, apă şi gaz.

5. transportul mobilierului:

beneficiem de autoutilitare proprii, deci vă ajutăm şi în acest fel.

6. montaj mobilier:

echipajul nostru de montaj este însărcinat cu această problemă.

7. garanţie:

societatea noastră îşi asumă răspunderea în privinţa calităţii. Oferă o garanţie de 2 ani pentru mobilierul executat. Totodată oferim servicii de postgaranţie.

Dacă cumva nu ne-aţi cunoscut şi nu vă aflaţi la primele puncte, nu este o problemă, noi vă ajutăm de la caz la caz. Să presupunem că aveţi măsurată încăperea, atunci la răspunderea Dvs. vă facem proiectul sau dacă deja aveţi un proiect al mobilierului atunci la răspunderea Dvs. noi ne angajăm să concretizăm acest vis.