Rólunk

Csapat

Az 1992-es megalakulása óta a BART IMPEX KFT felvállalta, hogy a legújabb tendenciáknak, elvárásoknak megfelelve az ügyfelek ízlései szerint rendezi be azok helységeit, közel szem előtt tartva a minőségi követelményeket.

Az évek során szerzett tapasztalatok alapján felismertük a sütés-főzésben résztvevő személynek helyigényét a konyhában, segítettünk, hogy a tálalás egy kellemes, családias ebédlőben történjen, megnöveltük a modern ruhatár tárolóképességét, eljátszadoztunk a gyerekszobában levő játékhelyiségekkel, megadtuk a kellemes pihenéshez szükséges csendet a hálószobában, kisminkeltük a fürdőszobát, életet leheltünk az előszobába, makulátlanul megszerveztük a üzletvezető fontos döntéseinek helyszínéül szolgáló irodát, átadtuk a nappali pihentető hangulatát, a kereskedelmi helységbe csalogattuk az ügyfél ügyfeleit, sőt a páciens lelkét is megmelengettük az orvosi rendelő különös hangulatával, ugyanakkor ............, és ........... .

Cégünk tervezési osztállyal, szerelőműhellyel és kinti szereléshez szükséges csapattal rendelkezik.

Ahhoz, hogy a bútorpiacon folyamatosan fejlődjünk, cégünk 2005-től kezdődően minőségirányítási rendszerét az ISO 9001:2000-es szabvány követelményeihez igazította, majd 2008-tól az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszert is bevezette.

A szigorú követelményeknek idővel megértek a gyümölcsei is, így rendeléseket tudtunk felvenni külföldi - francia, spanyol, magyar - ügyfeleinktől, ugyanakkor az Indeco tolóajtórendszer helyi, zonális képviselőjévé váltunk.

Mi meg szeretnénk ismerni Önt!

Ha Ön is így gondolja, forduljon bizalommal hozzánk.

Őszinte tisztelettel,
A Bart Impex vezetősége